Kampagner

Raja Chrome – Kuglepenne

Raja Chrome er en bestseller i et klassisk design, med nye elegante krom detaljer og stærke farver. Elegant kvalitets pen. Raja Chrome leveres i æsker med 100 stk. Fra 2000 stk. kan man selv sammensætte pennen med standard farverne. Fra 10.000 stk. kan pennens dele indfarves i valgfri pantonefarve. Raja Chrome leveres altid med blåt… Læs mere »

Broderi

Få logo eller andre motiver broderet på for eksempel trøjer eller veste til jeres ansatte.

Tryk

Få jeres logo eller et smart design trykt på for eksempel t-shirts. Kun fantasien sætter grænser. Kom og få en snak, vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning.  

LED Torch ‘Fitness Light’ – Løbearmbånd

Bliv set når det er mørkt! Med løbearmbånd fra NP vil i øge jeres chancer for at blive set på løbeturen mens det er mørkt. Klik på produktet for at læse ydeligere detaljer. Prisen er excl. moms.

Smarte herrejakker

Smarte og praktiske herrejakker fra det danske tøjmærke CANSON. Med en CANSON jakke er du godt klædt på til både arbejde, hverdag og fest. Har dette nogen interesse for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 2099 1955 Klik på produktet for at læse ydeligere detaljer.

Kampagne på Huer

Level Hue Ved køb af 25 stk. *100,- pr. stk. Ved køb af 50 stk. *95,- pr. stk. Ved køb af 100 stk. *85,- pr. stk. * Priser er inklusiv broderi på 12 cm2 (3.000 sting) & opstart, & excl. moms Caliber Hue Ved køb af 25 stk. *100,- pr. stk. Ved køb af 50… Læs mere »

Alt til Drikke

Til en aktiv livsstil skal der ikke mangle noget og slet ikke drikke. Derfor har vi samlet nogle af vores produkter som passer godt til den aktive livsstil. Om ønsket er et elegant design, funktionalitet eller en blanding af begge, så er det noget vi kan hjælpe med. Vil du have mere opmærksomhed på din… Læs mere »

Dox 3-delt grillsæt m/ køletaske

Nutid – Datid – Altid – GRILLTID!!! Skal virksomheden på skovtur? Så vil denne kombination af 3 delt grillsæt og køletaske være det helt store hit. Giv den jeres medarbejdere eller kunder til firmaskovturen eller til en hyggelig tur på stranden. Læs mere om produktet nedenfor

Sound’n Logo

Flot – Lille – Handy – God lyd. Passer perfekt til firmaskovturen eller som en lille hyggespreder på kontoret. Mangler du en lille ting til at vise din påskyndelse over for dine loyale kunder eller medarbejdere, så er denne lille bluetooth højtalere lige sagen, og med virksomhedes logo graveret på, vil lyse op når højtaleren… Læs mere »

USB Rotate Basic – USB pen

USB Rotate Basic. Klassisk model. Beskyttelse kappe med roterende funktion. Med dette USB stik kan du nemt gemme alle dine/jeres vigtige data. USB Rotate Basic fåes i 11 forskellige farver: Prisen er excl. moms. Klik på produktet for at læse ydeligere detaljer.

Fåopmærksomhed er godt igang…

Så er jeg godt i gang. Nu har jeg efterhånden været kørende i noget tid. Det vil jeg gerne fejre med med en lille konkurrence, læs mere nedenfor. Ny virksomhed! Fåopmærksomhed er en ny udgave af det gamle NP-Tryk, med samme erfaring, samme kvalitet, samme service, blot under et nyt navn. Personen bag Fåopmærksomhed.dk: Niels… Læs mere »