Firmaprofil

Jeg hedder Niels og er ejer af firmaet. I 1989 startede jeg virksomheden NP-Tryk i Holstebro. I 2012 fusionerede jeg med firmaet Works, og firmaet kom til at hedde Sortberg-Hansen. I 2016 solgte jeg min part fra til Sortberg-Hansen. Efter nogle års pause, er jeg nu startet op påny med navnet Fåopmærksomhed.dk. Alt i alt har jeg været i branchen siden 1989. Derudover har jeg en uddannelse som mentor og støtter aktivt lokalsamfundet – blandt andet TTH Holstebro.

Min vision!

Min vision er at hjælpe virksomheder og skabe opmærksomhed omkring deres brand & identitet. Derfor er navnet på min hjemmeside fåopmærksomhed.dk.

Mit firma – NP – har siden 1989 fungeret som et trykkeri med speciale i tryk af højeste kvalitet på diverse reklameartikler m.m. Derudover har jeg et stort udvalg af diverse gaveartikler i form af blandt andet gaveæsker med vin og chokolade samt produkter til kontor og hjem. Jeg er kendt for hurtig levering – og er en god sparringspartner, hvis du savner inspiration til en opgave. Kom med dit eget materiale, eller jeg hjælper dig med layoutet.

Interessen for brug af profilbeklædning samt reklameartikler med tryk er stærkt stigende. Langtidseffekten kombineret med muligheden for maksimal synliggørelse af virksomheden eller en kampagne er vigtige begrundelser for at vælge reklameartikler som profilmedie. Ønsker du og din arbejdsplads at blive mere synlige i gadebilledet, kan NP levere løsninger tilpasset din virksomheds behov. Jeg håber, at jeg har fanget din interesse for muligheden for profilbeklædning samt udvalget af diverse gaveartikler, og at jeg i nærmeste fremtid kan byde dig velkommen i min kundekreds.

Nye produkter!

Mine online produktkataloger er ment som en kilde til inspiration. Du kan i ro og mag bladre gennem tusindvis af forskellige muligheder, som kan hjælpe dig med at få mere opmærksomhed. Der bliver jævnligt tilføjet nye produkter til mit varesortiment, så besøg min hjemmeside fra tid til anden og se hvilke nye og spændende produkter, jeg finder frem.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg hjælper gerne med at skabe netop den opmærksomhed, du ønsker.

Gå ikke glip af noget!

Vil du gerne følge lidt med i, hvad der rører på sig inden for B2B markedsføring? Følg mig på Facebook og modtag spændende opdateringer om nye produkter, muligheder og spændende indlæg.
Inden længe vil du få mulighed for at modtage et månedsbrev med tilbud og nyheder.

Husk jeg er altid klar med sjove og skæve ideer, så du kan få den bedste opmærksomhed.
— Niels Peter Hansen